logo FRMD - Federatia Romana de Modelism

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE MODELISM

Publicat la: 31/08/2017

REZULTATE DE SUCCES OBTINUTE DE ROMANI!


In perioada 21-26.august.2017 Federatia Romana de Modelism a organizat la Turda, trei competitii sportive de aeromodele clasa F1E, deosebite: Campionatul Mondial, Cupa Mondiala „Memorial Popa Cringu” si Cupa Mondiala „Turda”.

La fiecare dintre aceste evenimente au participat aproximativ 65 de  concurenti din 12 tari.

Rezultatele romanilor la cele trei competitii sunt de  exceptie: la Campionatul Mondial-Titlul de VICECAMPION MONDIAL obtinut de  BILDEA  DANIEL de la CSU Pitesti si locul III pe echipe obtinut se sportivii seniori BILDEA DANIEL, POPESCU MARIAN si DRAGHICI FLORIAN (toti de la CSU Pitesti).

La Cupa Mondiala „Memorial POPA CRINGU”, dintre primele trei locuri, doua au fost ocupate de sportivii nostri: locul I- BILDEA DANIEL si locul III-DRAGHICI FLORIN, iar in clasamentul pe echipe Romania a ocupat primele doua locuri: locul I-echipa formata din sportivii POPA AUREL si DRAGHICI FLORIAN si locul II-echipa formata din sportivii BILDEA DANIEL si POPESCU MARIAN. La juniori, BULIGA FLORIAN (PC Ploiesti) a ocupat locul III.

La Cupa Mondiala „TURDA”, locul I a fost ocupat de DRAGHICI FLORIAN si locul III de BILDEA DANIEL, iar la echipe: locul I-echipa formata din sportivii DRAGHICI FLORIAN si BILDEA DANIEL, locul II-echipa formata din sportivii VINTILEANU SIMEON si SAVA IONUT (ambii de la CS Sportul Studentesc Bucuresti). De asemenea, juniorii au obtinut locul I pe echipe (FITION DAVID si ANCA LAURENTIU-ambii de la CSU Pitesti) si locul III (IONICA TEODOR-de la FC Arges si DOROBANTU HARITON).

   Pentru toate aceste rezultate deosebite, multumesc tuturor sportivilor (si celor care nu au reusit sa urce pe podium), antrenorilor, conducatorilor de cluburi, pentru  efortul deosebit (atat fizic cat si financiar) pe care l-au facut, pentru ca Romania sa straluceasca in aceste competitii.

   Pentru reusita organizarii acestor evenimente multumim domnului comandor ADRIAN TRANDAFIR de la Baza aeriana 71 Campia Turzii, Conducerii Unitatii Militare 01515 Turda, patronilor Hotelului SALIS Turda si ai Hotelului Stejeris si Primariei comunei Calarasi, nu in ultimul rand colegilor mei si tuturor celor care ne-au sprijinit in acest demers.

   Va doresc tuturor mult succes in activitatea profesionala si in viitoarele competitii!

   Cu profunda recunostinta,

Secretar general al Federatiei Romane de Modelism

prof. Ioana DUMITRU