logo FRMD - Federatia Romana de Modelism

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE MODELISM

Publicat la: 27/09/2022

Săptămâna Europeană a Sportului


Federatia Romana de Modelism a participat, alaturi de multe alte federatii sportive, la Saptamana Europeana a Sportului, in Parcul IOR Bucuresti, si, de asemenea, a organizat, in Parcul Plumbuita, Proiectul „Modelismul de la A la Z”, in parteneriat cu Primaria Sector 2 si Centrul Cultural UNESCO „Mihai Eminescu”, proiect initiat si coordonat de dna Ioana Dumitru – secretar general.

Multumesc colegilor care s-au implicat in derularea acestui proiect, in cele trei zile de activitate intensa: Ciosu Daniel, Ciosu Cecilia, Orbu Valeriu, Orbu Gabriela, Olaianos Razvan, Mavru Sorin, Pop Vasile-Petre si juniorii de la PC Brasov, Sercaianu Lucian, Sercaianu Florica, Otelea Dragos, Otelea Andrei, Pricop Victor, Zaharia Sebastian Radu, Matei Catalin, Stroe Razvan si tatal, Anghelescu Constantin, Amari Paolo, Dorobat Valentina si personalul FRMd.

A fost un eveniment de exceptie, cu un impact deosebit in randul publicului larg, la care, pentru prima data, televiziunea a facut voluntariat! Cel mai bun mod de a ne promova activitatea! A fost o reala placere sa vezi toate cele 4 ramuri de modelism laolalta, intr-o simbioza perfecta, reprezentate de pasionatii cu sufletul alaturi de acest sport, care au inteles importanta acestei actiuni.

A fost o munca titanica, dar satisfactia este deosebita: sute de copii fericiti, ai caror parinti ne-au rugat sa repetam aceasta experienta, multi trecatori si locatari din zona, care au participat si ne-au felicitat pentru aceasta initiativa minunata.

Multumesc, din nou, tuturor celor care s-au implicat in organizarea evenimentului! Ati fost minunati!

Multumesc Primariei Sectorului 2 Bucuresti si Centrului Cultural UNESCO „Mihai Eminescu” pentru sprijinul financiar al acestui proiect.